M. Özgölet Et Al. , "Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi," 2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi , Konya, Turkey, pp.12-13, 2020
Özgölet, M. Et Al. 2020. Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi. 2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi , (Konya, Turkey), 12-13.
Özgölet, M., Yaman, M., & Durak, M. Z., (2020). Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi . 2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi (pp.12-13). Konya, Turkey
Özgölet, Muhammed, Mustafa Yaman, And Muhammed Zeki DURAK. "Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi," 2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi , Konya, Turkey, 2020
Özgölet, Muhammed Et Al. "Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi." 2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi , Konya, Turkey, pp.12-13, 2020
Özgölet, M. Yaman, M. And Durak, M. Z. (2020) . "Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi." 2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi , Konya, Turkey, pp.12-13.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Muhammed ÖZGÖLET Et Al. }, title={Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi}, congress name={2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi }, city={Konya}, country={Turkey}, year={2020}, pages={12-13} }