Atıf Formatları
Gıda Mikrobiyolojisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. Sağdıç And M. Arıcı, "Gıda Fermentasyonlarında Kullanılan Mikroorganizmalar," In Food Microbiology , Ankara: Eflatun Yayınevi, 2012, pp.405-424.

Sağdıç, O. And Arıcı, M. Gıda Fermentasyonlarında Kullanılan Mikroorganizmalar. 2012. In Food Microbiology , Eflatun Yayınevi, Ankara, 405-424.

Sağdıç, O., & Arıcı, M., (2012). Gıda Fermentasyonlarında Kullanılan Mikroorganizmalar. Food Microbiology (pp.405-424), Ankara: Eflatun Yayınevi.

Sağdıç, Osman, And Muhammet ARICI. "Gıda Fermentasyonlarında Kullanılan Mikroorganizmalar." In Food Microbiology , 405-424. Ankara: Eflatun Yayınevi, 2012

Sağdıç, Osman And Arıcı, Muhammet. "Gıda Fermentasyonlarında Kullanılan Mikroorganizmalar." Food Microbiology , Eflatun Yayınevi, 2012, pp.405-424.

Sağdıç, O. And Arıcı, M. (2012) "Gıda Fermentasyonlarında Kullanılan Mikroorganizmalar", Food Microbiology . Ankara: Eflatun Yayınevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={Osman SAĞDIÇ And author ={Muhammet ARICI}, chaptertitle={Gıda Fermentasyonlarında Kullanılan Mikroorganizmalar}, booktitle={ Food Microbiology}, publisher={Eflatun Yayınevi}, city={Ankara},year={2012} }