A. TATLI Et Al. , "Zeytin İşletmelerinde Kullanılan Suyun Özellikleri," In Zeytin ve Zeytinyağı Sektöründe Ortak Akıl ve Güçbirliği , Ankara: Lazer Sistem Ofset Basım Yayım, 2010, pp.183-195.
TATLI, A. Et Al. Zeytin İşletmelerinde Kullanılan Suyun Özellikleri. 2010. In Zeytin ve Zeytinyağı Sektöründe Ortak Akıl ve Güçbirliği , Lazer Sistem Ofset Basım Yayım, Ankara, 183-195.
TATLI, A., ÖZÇİMEN, D., & YÜCEL, S., (2010). Zeytin İşletmelerinde Kullanılan Suyun Özellikleri. Zeytin ve Zeytinyağı Sektöründe Ortak Akıl ve Güçbirliği (pp.183-195), Ankara: Lazer Sistem Ofset Basım Yayım.
TATLI, Abidin, Didem ÖZÇİMEN, And Sevil YÜCEL. "Zeytin İşletmelerinde Kullanılan Suyun Özellikleri." In Zeytin ve Zeytinyağı Sektöründe Ortak Akıl ve Güçbirliği , 183-195. Ankara: Lazer Sistem Ofset Basım Yayım, 2010
TATLI, Abidin Et Al. "Zeytin İşletmelerinde Kullanılan Suyun Özellikleri." Zeytin ve Zeytinyağı Sektöründe Ortak Akıl ve Güçbirliği , Lazer Sistem Ofset Basım Yayım, 2010, pp.183-195.
TATLI, A. ÖZÇİMEN, D. And YÜCEL, S. (2010) "Zeytin İşletmelerinde Kullanılan Suyun Özellikleri", Zeytin ve Zeytinyağı Sektöründe Ortak Akıl ve Güçbirliği . Ankara: Lazer Sistem Ofset Basım Yayım.
@bookchapter{bookchapter, author ={Abidin TATLI Et Al. }, chaptertitle={Zeytin İşletmelerinde Kullanılan Suyun Özellikleri}, booktitle={ Zeytin ve Zeytinyağı Sektöründe Ortak Akıl ve Güçbirliği}, publisher={Lazer Sistem Ofset Basım Yayım}, city={Ankara},year={2010} }