Atıf Formatları
Türkiye’de Bulunan Bazı Ekmek Türlerinin İn Vitro Glisemik İndeks ve Glisemik Yük Yönünden Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Yusufoğlu Et Al. , "Türkiye’de Bulunan Bazı Ekmek Türlerinin İn Vitro Glisemik İndeks ve Glisemik Yük Yönünden Değerlendirilmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.45, 2016

Yusufoğlu, B. Et Al. 2016. Türkiye’de Bulunan Bazı Ekmek Türlerinin İn Vitro Glisemik İndeks ve Glisemik Yük Yönünden Değerlendirilmesi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 45.

Yusufoğlu, B., KARAKUŞ, E., & Yaman, M., (2016). Türkiye’de Bulunan Bazı Ekmek Türlerinin İn Vitro Glisemik İndeks ve Glisemik Yük Yönünden Değerlendirilmesi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.45). Edirne, Turkey

Yusufoğlu, Büşra, Emine KARAKUŞ, And Mustafa Yaman. "Türkiye’de Bulunan Bazı Ekmek Türlerinin İn Vitro Glisemik İndeks ve Glisemik Yük Yönünden Değerlendirilmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

Yusufoğlu, Büşra Et Al. "Türkiye’de Bulunan Bazı Ekmek Türlerinin İn Vitro Glisemik İndeks ve Glisemik Yük Yönünden Değerlendirilmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.45, 2016

Yusufoğlu, B. KARAKUŞ, E. And Yaman, M. (2016) . "Türkiye’de Bulunan Bazı Ekmek Türlerinin İn Vitro Glisemik İndeks ve Glisemik Yük Yönünden Değerlendirilmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.45.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Büşra Yusufoğlu Et Al. }, title={Türkiye’de Bulunan Bazı Ekmek Türlerinin İn Vitro Glisemik İndeks ve Glisemik Yük Yönünden Değerlendirilmesi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={45} }