B. Kahraman Et Al. , "A Comparative Study of Bacillus Spp. Isolated from Various Sources and Commercial Food Supplements and Evaluation of Some Probiotic Properties Çeşitli Kaynaklardan ve Ticari Gıda Takviyelerinden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi," Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.21, no.1, pp.265-276, 2024
Kahraman, B. Et Al. 2024. A Comparative Study of Bacillus Spp. Isolated from Various Sources and Commercial Food Supplements and Evaluation of Some Probiotic Properties Çeşitli Kaynaklardan ve Ticari Gıda Takviyelerinden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi. Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.21, no.1 , 265-276.
Kahraman, B., KIYMAZ, B. M., Dertli, E., & ARICI, M., (2024). A Comparative Study of Bacillus Spp. Isolated from Various Sources and Commercial Food Supplements and Evaluation of Some Probiotic Properties Çeşitli Kaynaklardan ve Ticari Gıda Takviyelerinden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi. Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.21, no.1, 265-276.
Kahraman, Burcu Et Al. "A Comparative Study of Bacillus Spp. Isolated from Various Sources and Commercial Food Supplements and Evaluation of Some Probiotic Properties Çeşitli Kaynaklardan ve Ticari Gıda Takviyelerinden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi," Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.21, no.1, 265-276, 2024
Kahraman, Burcu Et Al. "A Comparative Study of Bacillus Spp. Isolated from Various Sources and Commercial Food Supplements and Evaluation of Some Probiotic Properties Çeşitli Kaynaklardan ve Ticari Gıda Takviyelerinden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi." Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.21, no.1, pp.265-276, 2024
Kahraman, B. Et Al. (2024) . "A Comparative Study of Bacillus Spp. Isolated from Various Sources and Commercial Food Supplements and Evaluation of Some Probiotic Properties Çeşitli Kaynaklardan ve Ticari Gıda Takviyelerinden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi." Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.21, no.1, pp.265-276.
@article{article, author={Burcu Kahraman Et Al. }, title={A Comparative Study of Bacillus Spp. Isolated from Various Sources and Commercial Food Supplements and Evaluation of Some Probiotic Properties Çeşitli Kaynaklardan ve Ticari Gıda Takviyelerinden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi}, journal={Journal of Tekirdag Agricultural Faculty}, year=2024, pages={265-276} }