Atıf Formatları
Üzüm Çekirdeği Tozu İçeren Kefirin Mikrobiyolojik Bozunması Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. E. Çırak Et Al. , "Üzüm Çekirdeği Tozu İçeren Kefirin Mikrobiyolojik Bozunması Üzerine Bir Araştırma," 31. Ulusal Kimya Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1, 2019

Çırak, T. E. Et Al. 2019. Üzüm Çekirdeği Tozu İçeren Kefirin Mikrobiyolojik Bozunması Üzerine Bir Araştırma. 31. Ulusal Kimya Kongresi , (İstanbul, Turkey), 1.

Çırak, T. E., Metin Yıldırım, R., & Acaralı, N., (2019). Üzüm Çekirdeği Tozu İçeren Kefirin Mikrobiyolojik Bozunması Üzerine Bir Araştırma . 31. Ulusal Kimya Kongresi (pp.1). İstanbul, Turkey

Çırak, Tuğba, Ruşen Metin Yıldırım, And Nil ACARALI. "Üzüm Çekirdeği Tozu İçeren Kefirin Mikrobiyolojik Bozunması Üzerine Bir Araştırma," 31. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul, Turkey, 2019

Çırak, Tuğba E. Et Al. "Üzüm Çekirdeği Tozu İçeren Kefirin Mikrobiyolojik Bozunması Üzerine Bir Araştırma." 31. Ulusal Kimya Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1, 2019

Çırak, T. E. Metin Yıldırım, R. And Acaralı, N. (2019) . "Üzüm Çekirdeği Tozu İçeren Kefirin Mikrobiyolojik Bozunması Üzerine Bir Araştırma." 31. Ulusal Kimya Kongresi , İstanbul, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Tuğba Elif Çırak Et Al. }, title={Üzüm Çekirdeği Tozu İçeren Kefirin Mikrobiyolojik Bozunması Üzerine Bir Araştırma}, congress name={31. Ulusal Kimya Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2019}, pages={1} }