İ. Öztürk Et Al. , "Üç Farklı Bitki Çayı ile Demlenen Sütün Fizikokimyasal ve Duyusal özellikleri," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , pp.77, 0
Öztürk, İ. Et Al. Üç Farklı Bitki Çayı ile Demlenen Sütün Fizikokimyasal ve Duyusal özellikleri. Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , 77.
Öztürk, İ., SAĞDIÇ, O., & Kayacıer, A., Üç Farklı Bitki Çayı ile Demlenen Sütün Fizikokimyasal ve Duyusal özellikleri . Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.77).
Öztürk, İ., Osman SAĞDIÇ, And A. Kayacıer. "Üç Farklı Bitki Çayı ile Demlenen Sütün Fizikokimyasal ve Duyusal özellikleri," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu,
Öztürk, İ. Et Al. "Üç Farklı Bitki Çayı ile Demlenen Sütün Fizikokimyasal ve Duyusal özellikleri." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , pp.77
Öztürk, İ. SAĞDIÇ, O. And Kayacıer, A. . "Üç Farklı Bitki Çayı ile Demlenen Sütün Fizikokimyasal ve Duyusal özellikleri." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , p.77.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İ. Öztürk Et Al. }, title={Üç Farklı Bitki Çayı ile Demlenen Sütün Fizikokimyasal ve Duyusal özellikleri}, congress name={Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={}, year={0}, pages={77} }