B. Yusufoğlu Et Al. , "Dünyanın En İyi Varış Noktası Türk Mutfağına Biyokimyasal Bakış: Bazı Geleneksel Yemekler ve B Vitamini Kompozisyonları," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, pp.874-880, 2019
Yusufoğlu, B. Et Al. 2019. Dünyanın En İyi Varış Noktası Türk Mutfağına Biyokimyasal Bakış: Bazı Geleneksel Yemekler ve B Vitamini Kompozisyonları. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16 , 874-880.
Yusufoğlu, B., Özkan, K., Yaman, M., & Karakuş, E., (2019). Dünyanın En İyi Varış Noktası Türk Mutfağına Biyokimyasal Bakış: Bazı Geleneksel Yemekler ve B Vitamini Kompozisyonları. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, 874-880.
Yusufoğlu, Büşra Et Al. "Dünyanın En İyi Varış Noktası Türk Mutfağına Biyokimyasal Bakış: Bazı Geleneksel Yemekler ve B Vitamini Kompozisyonları," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, 874-880, 2019
Yusufoğlu, Büşra Et Al. "Dünyanın En İyi Varış Noktası Türk Mutfağına Biyokimyasal Bakış: Bazı Geleneksel Yemekler ve B Vitamini Kompozisyonları." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, pp.874-880, 2019
Yusufoğlu, B. Et Al. (2019) . "Dünyanın En İyi Varış Noktası Türk Mutfağına Biyokimyasal Bakış: Bazı Geleneksel Yemekler ve B Vitamini Kompozisyonları." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, pp.874-880.
@article{article, author={Büşra Yusufoğlu Et Al. }, title={Dünyanın En İyi Varış Noktası Türk Mutfağına Biyokimyasal Bakış: Bazı Geleneksel Yemekler ve B Vitamini Kompozisyonları}, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2019, pages={874-880} }