O. SAĞDIÇ Et Al. , "Fermentasyonla gilaburunun biyoaktif özelliklerindeki değişim," Türkiye 11. Gıda Kongresi , pp.369, 0
SAĞDIÇ, O. Et Al. Fermentasyonla gilaburunun biyoaktif özelliklerindeki değişim. Türkiye 11. Gıda Kongresi , 369.
SAĞDIÇ, O., Yapar, N., Öztürk, İ., & Taştemur, B., Fermentasyonla gilaburunun biyoaktif özelliklerindeki değişim . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.369).
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Fermentasyonla gilaburunun biyoaktif özelliklerindeki değişim," Türkiye 11. Gıda Kongresi,
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Fermentasyonla gilaburunun biyoaktif özelliklerindeki değişim." Türkiye 11. Gıda Kongresi , pp.369
SAĞDIÇ, O. Et Al. . "Fermentasyonla gilaburunun biyoaktif özelliklerindeki değişim." Türkiye 11. Gıda Kongresi , p.369.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Fermentasyonla gilaburunun biyoaktif özelliklerindeki değişim}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={0}, pages={369} }