N. ÇEBİ Et Al. , "Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması," Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.73, 2015
ÇEBİ, N. Et Al. 2015. Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması. Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi , (İstanbul, Turkey), 73.
ÇEBİ, N., YILMAZ, M. T., Dertli, E., & SAĞDIÇ, O., (2015). Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması . Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi (pp.73). İstanbul, Turkey
ÇEBİ, Nur Et Al. "Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması," Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
ÇEBİ, Nur Et Al. "Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması." Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.73, 2015
ÇEBİ, N. Et Al. (2015) . "Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması." Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi , İstanbul, Turkey, p.73.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nur ÇEBİ Et Al. }, title={Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması}, congress name={Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={73} }