Atıf Formatları
Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Küf Florası
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. SAĞDIÇ Et Al. , "Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Küf Florası," Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.709-712, 0

SAĞDIÇ, O. Et Al. Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Küf Florası. Türkiye 10. Gıda Kongresi , 709-712.

SAĞDIÇ, O., Özçelik, S., Şimşek, B., & Özdemir, C., Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Küf Florası . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.709-712).

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Küf Florası," Türkiye 10. Gıda Kongresi,

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Küf Florası." Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.709-712

SAĞDIÇ, O. Et Al. . "Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Küf Florası." Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.709-712.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Küf Florası}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={0}, pages={709-712} }