Atıf Formatları
Kaşar Peynirine Uygulanan Farklı Gerilim Uygulamalarının Ürünün Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Karaman Et Al. , "Kaşar Peynirine Uygulanan Farklı Gerilim Uygulamalarının Ürünün Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.47-51, 2012

Karaman, S. Et Al. 2012. Kaşar Peynirine Uygulanan Farklı Gerilim Uygulamalarının Ürünün Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 47-51.

Karaman, S., Dogan, M., Kayacier, A., & YILMAZ, M. T., (2012). Kaşar Peynirine Uygulanan Farklı Gerilim Uygulamalarının Ürünün Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi . 11. Gıda Kongresi (pp.47-51). Hatay, Turkey

Karaman, Safa Et Al. "Kaşar Peynirine Uygulanan Farklı Gerilim Uygulamalarının Ürünün Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

Karaman, Safa Et Al. "Kaşar Peynirine Uygulanan Farklı Gerilim Uygulamalarının Ürünün Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.47-51, 2012

Karaman, S. Et Al. (2012) . "Kaşar Peynirine Uygulanan Farklı Gerilim Uygulamalarının Ürünün Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.47-51.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Safa Karaman Et Al. }, title={Kaşar Peynirine Uygulanan Farklı Gerilim Uygulamalarının Ürünün Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={47-51} }