Citation Formats
Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. YILMAZ Et Al. , "Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu," Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , 2017

YILMAZ, M. T. Et Al. 2017. Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi .

YILMAZ, M. T., MUSLU, A., KARASU, S., BOZKURT, F., & DERTLİ, E., (2017). Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi .

YILMAZ, Mustafa Et Al. "Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu," Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , 2017

YILMAZ, Mustafa T. Et Al. "Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu." Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , 2017

YILMAZ, M. T. Et Al. (2017) . "Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu." Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi .

@article{article, author={Mustafa Tahsin YILMAZ Et Al. }, title={Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu}, journal={Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2017}