S. DERE And C. E. BONACINA, "Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları," Türkiye 14. Gıda Kongresi , vol.1, Ankara, Turkey, pp.217, 2022
DERE, S. And BONACINA, C. E. 2022. Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları. Türkiye 14. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 217.
DERE, S., & BONACINA, C. E., (2022). Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları . Türkiye 14. Gıda Kongresi (pp.217). Ankara, Turkey
DERE, Sevda, And CANSU EKİN BONACINA. "Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları," Türkiye 14. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2022
DERE, Sevda And BONACINA, CANSU E. . "Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.217, 2022
DERE, S. And BONACINA, C. E. (2022) . "Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, p.217.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sevda DERE And author={CANSU EKİN BONACINA}, title={Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları}, congress name={Türkiye 14. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2022}, pages={217} }