Atıf Formatları
Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. DOYMAZ And M. PALA, "Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri," Gıda Teknolojisi , no.6, pp.60-64, 2002

DOYMAZ, İ. And PALA, M. 2002. Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri. Gıda Teknolojisi , no.6 , 60-64.

DOYMAZ, İ., & PALA, M., (2002). Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri. Gıda Teknolojisi , no.6, 60-64.

DOYMAZ, İbrahim, And Mehmet PALA. "Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri," Gıda Teknolojisi , no.6, 60-64, 2002

DOYMAZ, İbrahim And PALA, Mehmet. "Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri." Gıda Teknolojisi , no.6, pp.60-64, 2002

DOYMAZ, İ. And PALA, M. (2002) . "Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri." Gıda Teknolojisi , no.6, pp.60-64.

@article{article, author={İbrahim DOYMAZ And author={Mehmet PALA}, title={Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2002, pages={60-64} }