Atıf Formatları
Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ SuEmülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Karasu Et Al. , "Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ SuEmülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi," academic food journal , vol.16, no.1, pp.27-32, 2018

Karasu, S. Et Al. 2018. Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ SuEmülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi. academic food journal , vol.16, no.1 , 27-32.

Karasu, S., Çetin, B., & Toker, Ö. S., (2018). Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ SuEmülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi. academic food journal , vol.16, no.1, 27-32.

Karasu, Salih, Bayram Çetin, And Ömer Said TOKER. "Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ SuEmülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi," academic food journal , vol.16, no.1, 27-32, 2018

Karasu, Salih Et Al. "Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ SuEmülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi." academic food journal , vol.16, no.1, pp.27-32, 2018

Karasu, S. Çetin, B. And Toker, Ö. S. (2018) . "Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ SuEmülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi." academic food journal , vol.16, no.1, pp.27-32.

@article{article, author={Salih KARASU Et Al. }, title={Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ SuEmülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi}, journal={academic food journal}, year=2018, pages={27-32} }