Atıf Formatları
Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Uzunöz And G. Karakaş, "Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study," Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, pp.37-52, 2014

Uzunöz, M. And Karakaş, G. 2014. Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study. Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5 , 37-52.

Uzunöz, M., & Karakaş, G., (2014). Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study. Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, 37-52.

Uzunöz, Meral, And Güngör Karakaş. "Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study," Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, 37-52, 2014

Uzunöz, Meral And Karakaş, Güngör. "Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study." Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, pp.37-52, 2014

Uzunöz, M. And Karakaş, G. (2014) . "Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study." Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, pp.37-52.

@article{article, author={Meral ALTAN And author={Güngör Karakaş}, title={Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study}, journal={Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2014, pages={37-52} }