M. Uzunöz And G. Karakaş, "Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study," Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, pp.37-52, 2014
Uzunöz, M. And Karakaş, G. 2014. Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study. Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5 , 37-52.
Uzunöz, M., & Karakaş, G., (2014). Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study. Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, 37-52.
Uzunöz, Meral, And Güngör Karakaş. "Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study," Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, 37-52, 2014
Uzunöz, Meral And Karakaş, Güngör. "Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study." Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, pp.37-52, 2014
Uzunöz, M. And Karakaş, G. (2014) . "Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study." Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, pp.37-52.
@article{article, author={Meral ALTAN And author={Güngör Karakaş}, title={Socio-economic Determinants of Red Meat Consumption in Turkey: A Case Study}, journal={Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2014, pages={37-52} }