Z. H. Tekin Çakmak, "Sürdürülebilir Bitki Bazlı Az Yağlı Salata Sos Üretimi," JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES , vol.10, no.1, pp.48-55, 2025
Tekin Çakmak, Z. H. 2025. Sürdürülebilir Bitki Bazlı Az Yağlı Salata Sos Üretimi. JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES , vol.10, no.1 , 48-55.
Tekin Çakmak, Z. H., (2025). Sürdürülebilir Bitki Bazlı Az Yağlı Salata Sos Üretimi. JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES , vol.10, no.1, 48-55.
Tekin Çakmak, Zeynep. "Sürdürülebilir Bitki Bazlı Az Yağlı Salata Sos Üretimi," JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES , vol.10, no.1, 48-55, 2025
Tekin Çakmak, Zeynep H. . "Sürdürülebilir Bitki Bazlı Az Yağlı Salata Sos Üretimi." JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES , vol.10, no.1, pp.48-55, 2025
Tekin Çakmak, Z. H. (2025) . "Sürdürülebilir Bitki Bazlı Az Yağlı Salata Sos Üretimi." JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES , vol.10, no.1, pp.48-55.
@article{article, author={Zeynep Hazal TEKİN ÇAKMAK}, title={Sürdürülebilir Bitki Bazlı Az Yağlı Salata Sos Üretimi}, journal={JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES}, year=2025, pages={48-55} }