Atıf Formatları
Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Karasu, "Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi," YABITED Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.89, 2015

Karasu, S. 2015. Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi. YABITED Bitkisel Yağ Kongresi , (Tekirdağ, Turkey), 89.

Karasu, S., (2015). Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi . YABITED Bitkisel Yağ Kongresi (pp.89). Tekirdağ, Turkey

Karasu, Salih. "Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi," YABITED Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Turkey, 2015

Karasu, Salih. "Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi." YABITED Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.89, 2015

Karasu, S. (2015) . "Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi." YABITED Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, p.89.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Salih KARASU}, title={Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi}, congress name={YABITED Bitkisel Yağ Kongresi}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2015}, pages={89} }