S. Karasu, "Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi," YABITED Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.89, 2015
Karasu, S. 2015. Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi. YABITED Bitkisel Yağ Kongresi , (Tekirdağ, Turkey), 89.
Karasu, S., (2015). Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi . YABITED Bitkisel Yağ Kongresi (pp.89). Tekirdağ, Turkey
Karasu, Salih. "Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi," YABITED Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Turkey, 2015
Karasu, Salih. "Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi." YABITED Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.89, 2015
Karasu, S. (2015) . "Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi." YABITED Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, p.89.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Salih KARASU}, title={Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi}, congress name={YABITED Bitkisel Yağ Kongresi}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2015}, pages={89} }