M. BAŞLAR Et Al. , "Farklı kurutma yöntemleri ve kurtuma sıcaklıklarının hünnap meyvesinin kurutma kinetiği ve Bazı biyoaktif madde miktarı üzerine etkisi," 2015
BAŞLAR, M. Et Al. 2015. Farklı kurutma yöntemleri ve kurtuma sıcaklıklarının hünnap meyvesinin kurutma kinetiği ve Bazı biyoaktif madde miktarı üzerine etkisi. .
BAŞLAR, M., Başlar, M., & Doymaz, İ., (2015). Farklı kurutma yöntemleri ve kurtuma sıcaklıklarının hünnap meyvesinin kurutma kinetiği ve Bazı biyoaktif madde miktarı üzerine etkisi .
BAŞLAR, Mehmet, Mehmet Başlar, And İbrahim Doymaz. "Farklı kurutma yöntemleri ve kurtuma sıcaklıklarının hünnap meyvesinin kurutma kinetiği ve Bazı biyoaktif madde miktarı üzerine etkisi," 2015
BAŞLAR, Mehmet Et Al. "Farklı kurutma yöntemleri ve kurtuma sıcaklıklarının hünnap meyvesinin kurutma kinetiği ve Bazı biyoaktif madde miktarı üzerine etkisi." , 2015
BAŞLAR, M. Başlar, M. And Doymaz, İ. (2015) . "Farklı kurutma yöntemleri ve kurtuma sıcaklıklarının hünnap meyvesinin kurutma kinetiği ve Bazı biyoaktif madde miktarı üzerine etkisi." .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet BAŞLAR Et Al. }, title={Farklı kurutma yöntemleri ve kurtuma sıcaklıklarının hünnap meyvesinin kurutma kinetiği ve Bazı biyoaktif madde miktarı üzerine etkisi}, congress name={}, city={}, country={}, year={2015}}