Atıf Formatları
Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. CANKURT, "Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat," 3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020) , 2020

CANKURT, H. 2020. Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat. 3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020) .

CANKURT, H., (2020). Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat . 3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020)

CANKURT, Hasan. "Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat," 3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020), 2020

CANKURT, Hasan. "Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat." 3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020) , 2020

CANKURT, H. (2020) . "Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat." 3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020) .

@conferencepaper{conferencepaper, author={Hasan CANKURT}, title={Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat}, congress name={3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020)}, city={}, country={}, year={2020}}