Atıf Formatları
Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. TÖRNÜK Et Al. , "Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.410, 2012

TÖRNÜK, F. Et Al. 2012. Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 410.

TÖRNÜK, F., ÖZTÜRK, İ., KARAMAN, S., SAĞDIÇ, O., KAYACIER, A., & TAŞTEMUR, B., (2012). Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.410). Hatay, Turkey

TÖRNÜK, Fatih Et Al. "Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

TÖRNÜK, Fatih Et Al. "Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.410, 2012

TÖRNÜK, F. Et Al. (2012) . "Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.410.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih TÖRNÜK Et Al. }, title={Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={410} }