H. CANKURT And O. SAĞDIÇ, "Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , no.21, pp.40-52, 2019
CANKURT, H. And SAĞDIÇ, O. 2019. Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , no.21 , 40-52.
CANKURT, H., & SAĞDIÇ, O., (2019). Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , no.21, 40-52.
CANKURT, Hasan, And Osman SAĞDIÇ. "Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , no.21, 40-52, 2019
CANKURT, Hasan And SAĞDIÇ, Osman. "Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , no.21, pp.40-52, 2019
CANKURT, H. And SAĞDIÇ, O. (2019) . "Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , no.21, pp.40-52.
@article{article, author={Hasan CANKURT And author={Osman SAĞDIÇ}, title={Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi}, journal={Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi}, year=2019, pages={40-52} }