Atıf Formatları
Üzüm Posası Toz ve Ekstraktının Elma ve Portakal Suyundaki Ozmofil Mayalar Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. SAĞDIÇ Et Al. , "Üzüm Posası Toz ve Ekstraktının Elma ve Portakal Suyundaki Ozmofil Mayalar Üzerine Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.547, 0

SAĞDIÇ, O. Et Al. Üzüm Posası Toz ve Ekstraktının Elma ve Portakal Suyundaki Ozmofil Mayalar Üzerine Etkisi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , 547.

SAĞDIÇ, O., Öztürk, İ., & Yetim, H., Üzüm Posası Toz ve Ekstraktının Elma ve Portakal Suyundaki Ozmofil Mayalar Üzerine Etkisi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.547).

SAĞDIÇ, Osman, İ. Öztürk, And H. Yetim. "Üzüm Posası Toz ve Ekstraktının Elma ve Portakal Suyundaki Ozmofil Mayalar Üzerine Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi,

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Üzüm Posası Toz ve Ekstraktının Elma ve Portakal Suyundaki Ozmofil Mayalar Üzerine Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.547

SAĞDIÇ, O. Öztürk, İ. And Yetim, H. . "Üzüm Posası Toz ve Ekstraktının Elma ve Portakal Suyundaki Ozmofil Mayalar Üzerine Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , p.547.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Üzüm Posası Toz ve Ekstraktının Elma ve Portakal Suyundaki Ozmofil Mayalar Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={0}, pages={547} }