Atıf Formatları
İstanbul un çeşitli ilçelerinde satışa sunulan tüketime hazır pastaların mikrobiyolojik güvenlik koşullarının araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Çalışkan And F. Törnük, "İstanbul un çeşitli ilçelerinde satışa sunulan tüketime hazır pastaların mikrobiyolojik güvenlik koşullarının araştırılması," 5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM , Prizren, Kosovo, pp.155-160, 2016

Çalışkan, E. And Törnük, F. 2016. İstanbul un çeşitli ilçelerinde satışa sunulan tüketime hazır pastaların mikrobiyolojik güvenlik koşullarının araştırılması. 5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM , (Prizren, Kosovo), 155-160.

Çalışkan, E., & Törnük, F., (2016). İstanbul un çeşitli ilçelerinde satışa sunulan tüketime hazır pastaların mikrobiyolojik güvenlik koşullarının araştırılması . 5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM (pp.155-160). Prizren, Kosovo

Çalışkan, Eda, And Fatih TÖRNÜK. "İstanbul un çeşitli ilçelerinde satışa sunulan tüketime hazır pastaların mikrobiyolojik güvenlik koşullarının araştırılması," 5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM, Prizren, Kosovo, 2016

Çalışkan, Eda And Törnük, Fatih. "İstanbul un çeşitli ilçelerinde satışa sunulan tüketime hazır pastaların mikrobiyolojik güvenlik koşullarının araştırılması." 5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM , Prizren, Kosovo, pp.155-160, 2016

Çalışkan, E. And Törnük, F. (2016) . "İstanbul un çeşitli ilçelerinde satışa sunulan tüketime hazır pastaların mikrobiyolojik güvenlik koşullarının araştırılması." 5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM , Prizren, Kosovo, pp.155-160.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Eda Çalışkan And author={Fatih TÖRNÜK}, title={İstanbul un çeşitli ilçelerinde satışa sunulan tüketime hazır pastaların mikrobiyolojik güvenlik koşullarının araştırılması}, congress name={5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM}, city={Prizren}, country={Kosovo}, year={2016}, pages={155-160} }