Atıf Formatları
Jelatin Üretiminde Kullanılmak Üzere Malus Communis (Elma) Pektininin Taguchi Metodu ile OptimizasyonU
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ACARALI Et Al. , "Jelatin Üretiminde Kullanılmak Üzere Malus Communis (Elma) Pektininin Taguchi Metodu ile OptimizasyonU," 27. Ulusal Kimya Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.1, 2015

ACARALI, N. Et Al. 2015. Jelatin Üretiminde Kullanılmak Üzere Malus Communis (Elma) Pektininin Taguchi Metodu ile OptimizasyonU. 27. Ulusal Kimya Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 1.

ACARALI, N., SAĞIR, S., DEMİRTAŞ, M., ÖZGÜNDÜZ, H. İ., & SARAÇ, H., (2015). Jelatin Üretiminde Kullanılmak Üzere Malus Communis (Elma) Pektininin Taguchi Metodu ile OptimizasyonU . 27. Ulusal Kimya Kongresi (pp.1). Çanakkale, Turkey

ACARALI, Nil Et Al. "Jelatin Üretiminde Kullanılmak Üzere Malus Communis (Elma) Pektininin Taguchi Metodu ile OptimizasyonU," 27. Ulusal Kimya Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2015

ACARALI, Nil Et Al. "Jelatin Üretiminde Kullanılmak Üzere Malus Communis (Elma) Pektininin Taguchi Metodu ile OptimizasyonU." 27. Ulusal Kimya Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.1, 2015

ACARALI, N. Et Al. (2015) . "Jelatin Üretiminde Kullanılmak Üzere Malus Communis (Elma) Pektininin Taguchi Metodu ile OptimizasyonU." 27. Ulusal Kimya Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Nil ACARALI Et Al. }, title={Jelatin Üretiminde Kullanılmak Üzere Malus Communis (Elma) Pektininin Taguchi Metodu ile OptimizasyonU}, congress name={27. Ulusal Kimya Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2015}, pages={1} }