Atıf Formatları
Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. YILMAZ Et Al. , "Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi," 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, pp.23-24, 2015

YILMAZ, M. T. Et Al. 2015. Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi. 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , (Konya, Turkey), 23-24.

YILMAZ, M. T., Kutlu, G., & Dertli, E., (2015). Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi . 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi (pp.23-24). Konya, Turkey

YILMAZ, Mustafa, Gozde Kutlu, And Enes Dertli. "Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi," 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Turkey, 2015

YILMAZ, Mustafa T. Et Al. "Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi." 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, pp.23-24, 2015

YILMAZ, M. T. Kutlu, G. And Dertli, E. (2015) . "Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi." 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, pp.23-24.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Tahsin YILMAZ Et Al. }, title={Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi}, congress name={18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={23-24} }