Atıf Formatları
Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Karaman Et Al. , "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.184, 2012

Karaman, S. Et Al. 2012. Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 184.

Karaman, S., Yuksel, F., Toker, Ö. S., Yilmaz, M. T., Dogan, M., & Kayacier, A., (2012). Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi . 11. Gıda Kongresi (pp.184). Hatay, Turkey

Karaman, Safa Et Al. "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

Karaman, Safa Et Al. "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.184, 2012

Karaman, S. Et Al. (2012) . "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.184.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Safa Karaman Et Al. }, title={Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={184} }