S. Karaman Et Al. , "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.184, 2012
Karaman, S. Et Al. 2012. Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 184.
Karaman, S., Yuksel, F., Toker, Ö. S., Yilmaz, M. T., Dogan, M., & Kayacier, A., (2012). Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi . 11. Gıda Kongresi (pp.184). Hatay, Turkey
Karaman, Safa Et Al. "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
Karaman, Safa Et Al. "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.184, 2012
Karaman, S. Et Al. (2012) . "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.184.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Safa Karaman Et Al. }, title={Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={184} }