Atıf Formatları
Peynir Yağından Konjuge Yağ Asitlerinin Etanollü Ortamda Üre Fraksiyonlama Yöntemi ile Konsantre Edilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. YÜCEL Et Al. , "Peynir Yağından Konjuge Yağ Asitlerinin Etanollü Ortamda Üre Fraksiyonlama Yöntemi ile Konsantre Edilmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu , 2006

YÜCEL, S. Et Al. 2006. Peynir Yağından Konjuge Yağ Asitlerinin Etanollü Ortamda Üre Fraksiyonlama Yöntemi ile Konsantre Edilmesi. Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu .

YÜCEL, S., Güngör, N., Keçeci, Ç., & Üstün, G., (2006). Peynir Yağından Konjuge Yağ Asitlerinin Etanollü Ortamda Üre Fraksiyonlama Yöntemi ile Konsantre Edilmesi . Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu

YÜCEL, Sevil Et Al. "Peynir Yağından Konjuge Yağ Asitlerinin Etanollü Ortamda Üre Fraksiyonlama Yöntemi ile Konsantre Edilmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, 2006

YÜCEL, Sevil Et Al. "Peynir Yağından Konjuge Yağ Asitlerinin Etanollü Ortamda Üre Fraksiyonlama Yöntemi ile Konsantre Edilmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu , 2006

YÜCEL, S. Et Al. (2006) . "Peynir Yağından Konjuge Yağ Asitlerinin Etanollü Ortamda Üre Fraksiyonlama Yöntemi ile Konsantre Edilmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu .

@conferencepaper{conferencepaper, author={Sevil YÜCEL Et Al. }, title={Peynir Yağından Konjuge Yağ Asitlerinin Etanollü Ortamda Üre Fraksiyonlama Yöntemi ile Konsantre Edilmesi}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu}, city={}, country={}, year={2006}}