O. SAĞDIÇ Et Al. , "Kekik Ekstraktının Köftede Antimikrobiyal, Antioksidan ve Duyusal Etkileri," Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.547, 0
SAĞDIÇ, O. Et Al. Kekik Ekstraktının Köftede Antimikrobiyal, Antioksidan ve Duyusal Etkileri. Türkiye 10. Gıda Kongresi , 547.
SAĞDIÇ, O., Telli, R., Akaya, L., & Yetim, H., Kekik Ekstraktının Köftede Antimikrobiyal, Antioksidan ve Duyusal Etkileri . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.547).
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Kekik Ekstraktının Köftede Antimikrobiyal, Antioksidan ve Duyusal Etkileri," Türkiye 10. Gıda Kongresi,
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Kekik Ekstraktının Köftede Antimikrobiyal, Antioksidan ve Duyusal Etkileri." Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.547
SAĞDIÇ, O. Et Al. . "Kekik Ekstraktının Köftede Antimikrobiyal, Antioksidan ve Duyusal Etkileri." Türkiye 10. Gıda Kongresi , p.547.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Kekik Ekstraktının Köftede Antimikrobiyal, Antioksidan ve Duyusal Etkileri}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={0}, pages={547} }