Grup Üyelerinin Grup Liderini Değerlendirme Formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKYRecFETmV1Mpp-a_O7CHSJHOJGxHM6b27ejZ87sna2_lOQ/viewform?usp=sf_link
Grup Liderinin Grup Üyelerini Değerlendirme ve Rapor Yükleme Formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEBQn_zy69z8glIqFRl305ysH8caX3NLwX-5-Nd4i34jN0cg/viewform?usp=sf_link
Group Member's Evaluation Form of Group Leader :
Group Leader's Evaluation of Group Members and Report Upload Form:
KMM4601 Laboratuvar II dersini %30 İngilizce programı ile alan öğrencilerimiz için deneyler her Salı saat 14:00'da gerçekleştirilecektir.
Gruplar ve liderlik bilgileri / Groups and leadership information
2022-23 Lab 2 Ogrenci Listesi.xlsxCHEMICAL ENGINEERING LABORATORY II BOOKLET LAB II_DeneyKitapcigi - ENG_2022.do....docx
Determination
of Sulfur Dioxide in Some Dried Foods (Experiment 1), will start at 09:30. Students who come to the experiment are required to
bring dried apricots (orange colour,
4-5 pieces).
KMM4602
Kimya Müh. Lab. 3 Dersi kapsamında gerçekleştirilecek olan Bazı Kurutulmuş
Gıdalardaki Kükürt dioksit Tayini deneyi 13:30
da başlayacaktır. Deneye gelen öğrencilerin kuru kayısı (turuncu renkli, 4-5 adet) getirmeleri gerekmektedir.
Bazı kurutulmuş gıdalarda kükürt dioksit tayini deneyi için örnek rapor
img20200604_22505237-sayfalar-6-7.p....pdfKimya Mühendisliği Laboratuvar 1 deney 8 için örnek rapor img20200608_22521613.pdf