FOOD ANALYTICAL METHODS
  • Dergi Bilgileri
  • Scimago (SJR)
  • SHERPA/RoMEO
FOOD ANALYTICAL METHODS
  • Issn : 1936-9751
  • İlişkili Issn : 1936-976X
  • E-Issn : 1936-976X
Springer New York LLC
United States
  • Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED)
  • Avesis
  • Scopus
  • Mühendislik ve Teknoloji
  • Gıda Mühendisliği
  • Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
  • Tarım Bilimleri
  • GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
  • Yaşam Bilimleri
  • Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler
  • Fizik Bilimleri
  • Yemek bilimi
  • Analitik Kimya
  • Emniyet, Risk, Güvenilirlik ve Kalite
  • Uygulamalı Mikrobiyoloji ve Biyoteknoloji
  • Güvenlik Araştırması