Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Baklagil Haşlama Sularının Fiziksel Yönt...
Baklagil Haşlama Sularının Fiziksel Yöntemlerle Modifiye Edilmesi Ve Bazı Gıda Uygulamalarında Kullanım Olanaklarının İncelenmesi
TOKER Ö. S.
(Yürütücü),
Kılıçlı M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2021 - 2023
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Şubat 2021
Bitiş Tarihi:
Mart 2023