Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Süt Proteinlerinlerinden Laktoferrin Ve ...
Süt Proteinlerinlerinden Laktoferrin Ve Osteopontinin Komagatella Phaffii Kullanılarak Hassas Fermantasyon Ile Üretimi Ve Labne Peyniri Modeli Denemesi
Gündüz Ergün B.
,
Güneş Altuntaş E.(Yürütücü)
TÜBİTAK Projesi, 2025 - 2027
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Mart 2025
Bitiş Tarihi:
Eylül 2027