Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Ekşi Hamur Fermantasyonunun Nişasta Sind...
Ekşi Hamur Fermantasyonunun Nişasta Sindirilebilirliğine, Mineral ve Protein Biyoerişilebilirliğine Etkisinin Araştırılması
Arıcı M.
(Yürütücü),
Sağdıç O.
,
Yaman M.
,
Demirkesen Bıçak H.
TÜBİTAK Projesi, 2019 - 2020
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Eylül 2019
Bitiş Tarihi:
Aralık 2020