Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Mikrodalga İşleminin Bazı Tahıllar ve Ba...
Mikrodalga İşleminin Bazı Tahıllar ve Baklagiller Kullanılarak Hazırlanan Un Karışımlarına ve Ekmekleri Üzerine Etkisi
ÖZÜLKÜ G.
(Yürütücü),
OLCAY H. S.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2023 - 2025
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Doktora
Başlama Tarihi:
Mart 2023
Bitiş Tarihi:
Eylül 2025