Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Helal Gıda Denetiminde Jelatin, Glutamat...
Helal Gıda Denetiminde Jelatin, Glutamat ve L-Sisteinin Kaynağına Yönelik Hızlı, Ekonomik ve Pratik Tespit Metotlarının Geliştirilmesi, Uygulanması ve Yaygınlaştırılması
Doğan C.(Yürütücü)
,
DURAK M. Z.
TÜBİTAK Projesi, 2015 - 2019
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Ekim 2015
Bitiş Tarihi:
Ekim 2019