Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Yaşam Bilimleri (LIFE), Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, TARIM, MULTİDİSİPLİNLER, BİYOTEKNOLOJİ VE UYGULAMALI MİKROBİYOLOJİ
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Yaşam Bilimleri, Mikrobiyoloji, Bakteriyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Mikrobiyal Genetik, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler

Yayın

107

Yayın (WoS)

47

Yayın (Scopus)

50

Atıf (WoS)

660

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

1198

H-İndeks (Scopus)

17

Atıf (Scholar)

404

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

25

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

31
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
mzdurak@yildiz.edu.tr
Web Sayfası
http://avesis.yildiz.edu.tr/mzdurak/
İş Telefonu
+90 212 383 4572
Fax Telefonu
+90 212 383 4572
Ofis
A-147
Posta Adresi
YTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü