WoS Araştırma Alanları:
Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Yaşam Bilimleri (LIFE), Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, BİYOTEKNOLOJİ VE UYGULAMALI MİKROBİYOLOJİ, MİKROBİYOLOJİ
Avesis Araştırma Alanları:
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler
İletişim
- E-posta
- osagdic@yildiz.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.yildiz.edu.tr/osagdic/bilimselfaaliyetler
- İş Telefonu
- +90 212 383 4574
- Fax Telefonu
- +90 212 383 4571
- Ofis
- KMF- A101
- Posta Adresi
- YTÜ Kimya Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Davutpaşa Kampüsü, 34210, Esenler-İstanbul