WoS Araştırma Alanları:
Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Tarım Bilimleri, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Avesis Araştırma Alanları:
Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi
Yayınlardaki İsimler:
Saıd Toker Omer
Metrikler
İletişim
- E-posta
- stoker@yildiz.edu.tr
- Web Sayfası
- http://avesis.yildiz.edu.tr/stoker/
- Fax Telefonu
- +90 212 383 4571
- Ofis
- Kimya-Metalurji Fakültesi / A 109
- Posta Adresi
- Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kimya-Metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Esenler/İSTANBUL