Atıf İçin Kopyala
TORNUK F., CANKURT H., OZTURK I., Sagdic O., BAYRAM O., YETIM H.
International journal of food microbiology, cilt.148, ss.30-5, 2011 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
148
-
Basım Tarihi:
2011
-
Doi Numarası:
10.1016/j.ijfoodmicro.2011.04.022
-
Dergi Adı:
International journal of food microbiology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.30-5
-
Anahtar Kelimeler:
Plant hydrosols, Natural sanitizer, S. Typhimurium, E. coli O157:H7, Shredded apples and carrots, THYME ESSENTIAL OIL, MINIMALLY PROCESSED VEGETABLES, ACIDIC ELECTROLYZED WATER, LISTERIA-MONOCYTOGENES, ANTIMICROBIAL ACTIVITY, CHEMICAL-COMPOSITION, PATHOGENIC BACTERIA, HYDROGEN-PEROXIDE, ICEBERG LETTUCE, LACTIC-ACID
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır