Duyuru 1
EHM2132-EMDT Projesi Hakkında
Duyuru
27.04.2026
EHM2132-EMDT dersinin projesinde yapılması gerekenler için aşağıdaki talimatları izlemeniz gerekmektedir:
ÖNEMLİ: Son kayıt tarihi 08 Mayıs 20256 saat 23:59' a kadar verilmiştir. Kayıt için tarih uzatılmayacaktır. Bu tarihe kadar kayıt yaptırmayanlar proje notu alamayacaklardır.
ÖNEMLİ: Proje grubu oluşturmak, geçmiş dönemlerinizde aldığınız notlarınızı girmek ve grup oluşturamayan kişilerin kayıt yaptıracağı döküman ektedir. Ekte paylaşılan dökümana ismini yazmayan kişiler deneye KATILAMAYACAKLARDIR. Aşağıdaki talimatlara göre ekteki belgeyi doldurunuz:
İlgili Bağlantı: EHM2132-ProjeDosyası.xlsx
- Ekte "Gruplar" sekmesini dolduracak öğrenciler: Maksimum 4 kişiden oluşacak şekilde grup olmuş kişiler buraya ilgili bilgileri doldurması gerekmektedir.
- Ekte "Grup Oluşturmayan Öğrenciler" sekmesini dolduracak öğrenciler: Grup oluşturamamış ancak deneye katılmak isteyen öğrenciler mutlaka burayı doldurmalıdır.
- Ekte "Proje Notu Olanlar" sekmesini dolduracak öğrenciler: Geçmiş dönemde dersi alıp geçemeyen ancak projeyi yapmış öğrencilerin geçmiş dönemdeki notlarını saydırmak istiyorsa bu bölümü doldurmalıdır.
- Bu üç sekmeden herhangi birinde ismi olmayan öğrencilerin proje notu SIFIR olarak girilecektir.
- Eğer proje grupları 4 kişiden az olursa, "Grup Oluşturmayan Öğrenciler" sekmesindeki öğrenciler rastgele dağıtılarak 4 kişiye tamamlanacaktır.
- Proje grupları EN GEÇ 08 Mayıs 2026 günü, saat 23:59' a kadar oluşturulmalıdır. Deney tarihi olarak Haziran ayının ilk haftası (01-05 Haziran) olarak planlanmaktadır.
- Deney saatleri ve herhangi bir değişiklik durumunda bilgi almak için lütfen avesisimi kontrol ediniz.
- Proje dökümanı ekte paylaşılmıştır.
- "Dersi İlk Kez Alan Öğrenciler", "Dersi Alttan Alan Öğrenciler" ve "Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar" kısımlarını dikkatle okuyunuz.
Dersi İlk Kez Alan Öğrenciler:
- Dersi ilk kez alıyorsanız ders değerlendirmede proje notu olduğundan dolayı mutlaka bir proje grubunda yer almanız gerekmektedir.
- Herhangi bir proje grubuna dahil olmayan öğrenciler gruplardaki öğrenci sayısı 4'e tamamlanması adına rastgele biçimde dağıtılacaktır.
- Proje grubundaki öğrenci sayısı 4'ten az olan gruplar mutlaka sayınızı tamamlamaya özen gösteriniz. Çünkü, proje gruplarındaki öğrenci sayısı 4'e tamamlanması gerektiğinden dolayı, oluşturduğunuz grup diğer kişi sayısı eksik olan gruplara dağıtılabilir.
Dersi Alttan Alan Öğrenciler:
- Dersi alttan alıyorsanız ve proje notunuz varsa can.piltan@yildiz.edu.tr adresine, önceki dönemdeki aldığınız proje notunu kanıtlayan bir görselle (obs'den alınabilir) konu başlığı "EHM2132-Önceki Dönem Proje Notu" olan bir mail atmanız gerekmektedir. Aksi taktirde proje notunuzun olmadığı varsayılacaktır.
- Ayrıca, grup oluşturma linki üzerindeki excel sekmesinde proje notu olanlar için ayrı bir sekme bulunmaktadır. Lütfen o bölümü de doldurunuz.
- Eğer proje notunuz yoksa "Dersi İlk Kez Alan Öğrenciler" başlığında anlatılan talimatlar geçerlidir.
Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:
- Deney föyünü ve föyde yer alan "Ön Hazırlık" kısmını dikkatle okuyunuz.
- Deneyin tüm ön hazırlıkları yapılmış olarak gelinmelidir.