Atıf İçin Kopyala
Ceylan Z., Uslu E., İspirli H., Meral R., GAVGALI M., 'Yilmaz M. T., ...Daha Fazla
LWT, cilt.115, 2019 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
115
-
Basım Tarihi:
2019
-
Doi Numarası:
10.1016/j.lwt.2019.108427
-
Dergi Adı:
LWT
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Anahtar Kelimeler:
Lactobacillus reuteri E81, Functional fish fillet, Lactic acid, Antioxidative, Electrospinning, ANTIOXIDANT ACTIVITY, MICROBIOLOGICAL STABILITY, PROBIOTIC PROPERTIES, PHENOLIC-ACIDS, CHUB MACKEREL, FOOD, FERMENTATION, BACTERIA, STORAGE, POWER
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet