Atıf İçin Kopyala
Ceylan Z., Meral R., Karakaş C. Y., Dertli E., YILMAZ M. T.
Innovative Food Science and Emerging Technologies, cilt.48, ss.212-218, 2018 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
48
-
Basım Tarihi:
2018
-
Doi Numarası:
10.1016/j.ifset.2018.07.002
-
Dergi Adı:
Innovative Food Science and Emerging Technologies
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.212-218
-
Anahtar Kelimeler:
Nanotechnology, Nanofiber, Probiotic, Electrospinning, Microbial stability of fish, LACTIC-ACID BACTERIA, FILMS, ALGINATE, QUALITY, IMPACT
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet