Atıf İçin Kopyala
Yuvaşen A., Macit E., Dertli E.
LWT - Food Science and Technology, cilt.91, ss.406-413, 2018 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
91
-
Basım Tarihi:
2018
-
Doi Numarası:
10.1016/j.lwt.2018.01.075
-
Dergi Adı:
LWT - Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.406-413
-
Anahtar Kelimeler:
Kasar cheese, Microbial flora, Genotypic characterization, Phylogenetic similarities, Lactobacillus paracasei, LACTIC-ACID BACTERIA, YEASTS, ENTEROCOCCI, DIVERSITY, EVOLUTION, MICROFLORA, MYCOFLORA, CULTURES, KASHAR, FLORA
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet