Atıf İçin Kopyala
TOKER Ö. S., Oba S., Palabiyik I., Rasouli Pirouzian H., Konar N., Artik N., ...Daha Fazla
International Journal of Food Engineering, cilt.15, sa.10, 2019 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
15
Sayı:
10
-
Basım Tarihi:
2019
-
Doi Numarası:
10.1515/ijfe-2018-0067
-
Dergi Adı:
International Journal of Food Engineering
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Anahtar Kelimeler:
dark chocolate, isomalt, maltitol, seeding, tempering, FAT BLOOM DEVELOPMENT, RHEOLOGICAL PROPERTIES, MILK CHOCOLATE, COCOA BUTTER, PRECRYSTALLIZATION PROCESS, BULK SWEETENERS, QUALITY, MICROSTRUCTURE, CRYSTALLIZATION, POLYDEXTROSE
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet