Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrob...
Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrobiyolojik özellikleri
Arıcı M.
Hasad Gıda, cilt.20, sa.238, ss.30-32, 2005 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
20
Sayı:
238
Basım Tarihi:
2005
Dergi Adı:
Hasad Gıda
Sayfa Sayıları:
ss.30-32
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır