Atıf İçin Kopyala
SAĞDIÇ O., Cankurt H., TÖRNÜK F., ARICI M.
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty, cilt.14, sa.2, ss.22-33, 2017 (ESCI)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
14
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2017
-
Dergi Adı:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Emerging Sources Citation Index (ESCI), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.22-33
-
Anahtar Kelimeler:
White cheese, ripening, garlic, thyme, aromatic water, LISTERIA-MONOCYTOGENES, SENSORY CHARACTERISTICS, STAPHYLOCOCCUS-AUREUS, QUALITY, MANUFACTURE, VARIETIES, TURKEY, FATE, TIME
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet