Effect of thyme and garlic aromatic waters on microbiological properties of raw milk cheese


SAĞDIÇ O., Cankurt H., TÖRNÜK F., ARICI M.

Journal of Tekirdag Agricultural Faculty, cilt.14, sa.2, ss.22-33, 2017 (ESCI) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 14 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2017
  • Dergi Adı: Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Emerging Sources Citation Index (ESCI), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.22-33
  • Anahtar Kelimeler: White cheese, ripening, garlic, thyme, aromatic water, LISTERIA-MONOCYTOGENES, SENSORY CHARACTERISTICS, STAPHYLOCOCCUS-AUREUS, QUALITY, MANUFACTURE, VARIETIES, TURKEY, FATE, TIME
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet