A novel approach to extend microbiological stability of sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets coated with electrospun chitosan nanofibers


Ceylan Z., Unal Sengor G. F., SAĞDIÇ O., YILMAZ M. T.

LWT - Food Science and Technology, cilt.79, ss.367-375, 2017 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 79
  • Basım Tarihi: 2017
  • Doi Numarası: 10.1016/j.lwt.2017.01.062
  • Dergi Adı: LWT - Food Science and Technology
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.367-375
  • Anahtar Kelimeler: Antimicrobial surface-coating material, Electrospun nanofiber, Encapsulation, Liquid smoke, Fish, IN-VITRO, NANOPARTICLES, MEMBRANES, DELIVERY, QUALITY
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet