Atıf İçin Kopyala
TOKER Ö. S., ZORLUCAN F. T., Konar N., Dağlıoğlu O., SAĞDIÇ O., SENER D.
International Journal of Food Science and Technology, cilt.52, sa.3, ss.788-799, 2017 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
52
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2017
-
Doi Numarası:
10.1111/ijfs.13336
-
Dergi Adı:
International Journal of Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.788-799
-
Anahtar Kelimeler:
Chocolate, mathematical model, processing effects, rheology, PARTICLE-SIZE DISTRIBUTION, RHEOLOGICAL PROPERTIES, FLOW PROPERTIES, DARK CHOCOLATE, FAT-CONTENT, IMPACT, OPTIMIZATION, MASTICATION, FORMULATION, BEHAVIOR
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet